Applicaties zijn overal!

U komt terug van vakantie en u wilt uw prachtige foto's laten drukken bij een willekeurige winkel... gaat u dan nog de deur uit of doet u dit al via internet? Een bloemetje bestellen voor een speciale gelegenheid? En deze ook nog op locatie laten bezorgen? Uw betalingen online afhandelen? Het kan allemaal dankzij applicaties.
Door onze jarenlange ervaring kunnen we vele soorten applicaties leveren. Voornamelijk leveren wij webapplicaties, maar desgewenst kunnen wij ook clientapplicaties ontwikkelen.

APPLICATIES

CONSULTANCY


Een onderneming heeft tegenwoordig voor bijna elke taak wel een passende applicatie. Een tekstverwerker, spreadsheetpakket, email software en webbrowser zijn tegenwoordig onmisbaar op menigeen computer. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u als onderneming zijnde een maatwerk pakket moet hebben om al uw taken naar wens uit te kunnen voeren.

Afhankelijk van uw wensen zullen wij ook advies uitbrengen voor het gebruik van bepaalde applicaties, onder andere de afhankelijkheid van besturingssystemen zullen wij onder de loep nemen. Maar ook de systeemeisen van bepaalde applicaties.< hoofdpagina