Best of both worlds

Dankzij ervaring in zowel open als gesloten bronsystemen kunnen wij van beide de beste applicaties leveren. Denk hierbij aan applicaties geschreven op open bronsystemen zoals SUSE Linux Enterprise, Red Hat e.d. Maar ook voor Microsoft Windows leveren wij applicaties, zowel client als serverversies. Het gaat hierbij voornamelijk om kleinschalige applicaties voor het MKB.
Door onze jarenlange ervaring kunnen we vele soorten applicaties leveren. Voornamelijk leveren wij webapplicaties, maar desgewenst kunnen wij ook clientapplicaties ontwikkelen. Indien uw project van dien aard is dat wij deze wegens bijvoorbeeld capaciteit niet kunnen ondersteunen, dan bieden onze korte lijnen met andere partijen bijna altij een uitkomst.
Neemt u voor meer informatie over applicaties contact met ons op.

APPLICATIES

ONTWIKKELEN


Een onderneming heeft tegenwoordig voor bijna elke taak wel een passende applicatie. Een tekstverwerker, spreadsheetpakket, email software en webbrowser zijn tegenwoordig onmisbaar op menigeen computer. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u als onderneming zijnde een maatwerk pakket moet hebben om al uw taken naar wens uit te kunnen voeren.

Afhankelijk van uw wensen zullen wij ook advies uitbrengen voor het gebruik van bepaalde applicaties, onder andere de afhankelijkheid van besturingssystemen zullen wij onder de loep nemen. Maar ook de systeemeisen van bepaalde applicaties.< hoofdpagina